Route uitstippelen

Uit Leapedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Lea, zou je niet eens een route uitstippelen voor je teksten? Zodat je zelf ook niet de draad kwijt raakt. Zou kunnen, maar ik vind verdwalen ook wel fijn. Maar je moet toch ergens een idee van een richting hebben? Ja, maar ik wil het niet vastleggen. Overweeg het toch eens. Zo’n kern-midden-slot structuur bevalt me niet. Dat suggereert een logica die ik er niet in wil zien. Ik heb eerder wat gespeeld met de Kishotenketsu structuur, maar hoewel ik het associatieve karakter aantrekkelijk vind, vind het voor nu te beperkt. Ok, denk nog eens verder. Robleto structuur, maar daar weet ik nog te weinig van. Game-structures, of kaart-structuur, dat zou wel iets kunnen zijn. Het nadeel daarvan kan wel zijn dat het te gemaakt wordt. Game-structuur, leg eens uit. Een soort avontuur, waarin je zelf steeds de deur neemt. Mhm, die omschrijving is niet erg helder. Nee, inderdaad. Kom er nog maar eens op terug als je het wat beter kunt beschrijven.


En hoe zat het nou met die encyclopedie? Ben je daar nog verder mee aan het werk geweest? Of blijft het bij een beetje uitschuren en denken over wat een encyclopedie zou kunnen zijn? Het blijft fascinerend. /pretentie van compleet zijn/ maar het statische karakter bevalt me niet. Ik vind de indeling ook te lomp; waarom zou je alleen zaken indelen op basis van een letter? Wat heeft een aap met een aardbei te maken? Daarbij, waarom zou je elke paar jaar een nieuwe reeks uit moeten geven? Moet die andere dan weggegooid worden? Continu kunnen updaten is veel meer van nu. Oh, mevrouw doet nu ook iets met trends. Hou je gespot nu maar voor je, ik probeer na te denken. Maar, jij wil toch in gesprek gaan. Geef dan eens gewoon antwoord.

Sudoku: garanteed a single solution and one logical path to solve. Ik denk dat ik nog maar eens wat tijd ga verdrijven met een sudokuutje. Ik zag dat ik die van gisteren nog niet had ingevuld, ik was nog een zesje kwijt in een bepaalde rij.

- pauze –