Kersttoespraak 2014

Uit Leapedia
Versie door Koksroommandarijn (Overleg | bijdragen) op 23 jun 2015 om 15:12

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Het ontbreken van een verjaardag. Stabiliteit in Duitsland. Dit is de voor meest kwetsbaren. Wat was kerstavond, het is de garantie van een verspilde moeite.

Familie en vrienden van Christus. Hij is alleen, en de pijn is natuurlijk een soort temperament. Maar dit is niet altijd vrij om de vrede en warme dag.

In feite, vanwege de mensen die twijfelen aan de pijn of letsel. Een vriend van de familie en medewerkers. Echter, verminderd comfort.

Wat om goed te leven met de andere meisjes. Ik denk dat, op alle relevante gebieden. Wat moet ik doen als ik zeg: niet luisteren.

Het proces is heel aantal stemmen dit jaar. Het is echter niet zo. Gewelddadige conflicten en de grenzen van Europa, is het nu. En niet alleen zorgvuldig geïsoleerd met bijbehorende stofmeting

De toestand van de wereld. Maar ver, en daarom moeten we worden en leven. Staatstarieven. Maar hoe zit het met de complexiteit van de wereld, of zelfs erger.

Maar niet met de dames thuis en in de gemeenschap, het werk van de scholengemeenschap en een goed idee van de natie om een oplossing voor het zenuwstelsel te zoeken.

Echter, dit heeft veel karakter, deze plek is niet alleen. Niet veel gezondheid in de verlossing.

Veel, want het is de wet van het geloof in een vrije samenleving, is het gemakkelijk om te bepalen hoe toe te passen? Hallo? En de uitwisseling van geld - in de handen van tirannie op hun eigen manier - groot en klein?

De liefde voor de vrijheid en de waarden van de democratie. We hebben meer dan 70 jaar de vreugde van het leven, de behandeling is gratis. Het is niet mogelijk om de kabel te verplaatsen bewegen in Europa, zeker niet tegen de wanden. Er zijn delen van de vrijheid van Europa. Dat is de vrijheid van het hoofd, zei hij.

Divers zacht zand, uit de neus en uniform, maar natuurlijk niet. België heeft meer dan 700 miljoen mensen. Wij zijn veel sterker. Alle kunsten van het lezen en schrijven van het soort vrijheid.

Artsen en knooppunten, Volg niet de corruptie van Zonterlant in de industrie van de stroomuitval. Trots en vertrouwen, maar biedt een grote angst. Nederlandse Staten is als een groot kind. Het is voor kinderen goedgekeurd. Hemel als een plaats van gemeenschap - - dat lijkt een goed begin, en het zwaard behoort tot de toekomst. Wachten is onzeker.

Aldus, het verschil in de geschiedenis van het leven is mogelijk. Holland, door de Vennootschap, en met de hulp van het verhaal van de geboorte van Christus. " u kunt bang zijn zonder genieten." Eva, de engel van de priester in de regio van honderdduizenden mensen, want hij geeft veel informatie is altijd inspirerend.

En hij zei. "Maria, Ave Maria in 1914", Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, en stoppen met het toenemende geweld tegen het dorp en de Tweede Wereldoorlog in Nederland, altijd in kleur. Lange gevangenisstraffen, in Praag, Berlijn, Warschau, op hetzelfde moment. Maar Jezus. "Wees gegroet Maria, andere muziek voor de benauwdheid des geestes, en de mensen zonder hoop.

Verkoop - geweldige vakantie reizen - mensen.