Psalm 22 googleversie

Uit Leapedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Een van de belangrijkste concert. DOE Bokr.mzmor David team.

2 Mijn God, mijn God! Waarom hebt Gij Mij verlaten? Niet van plan om me te vragen om op te slaan Terwijl ik aan het huilen was. 3 :. "God zegt:" Ik belde Gedurende de dag, als niet wordt opgenomen Geen rust in de nacht.

4 Gij zult heilig zijn Lied van de troon van Israël. 5 van onze ouders. Betrouwbaar en betaalbaar De naam van het zesde ras, en Geloof in jezelf, en zij schaamden zich niet.

7 Maar ik ben een worm en geen man. Veracht en bespot door alle, Zag me lachen mijn Augustus Hij schudde zijn hoofd en zuchtte 9: "Heer, ah, ik moet om hem te redden, Gratis hoe? "

10 nam de schoot van mijn moeder, Ik denk dat mijn borst, Seks in mijn 11 jaar oude Womb Gij zijt mijn God.

12 en je bent niet ver van mij. problemen En er is geen hulp. Voor mij, de politie is 13 Hij kwam naar me toe, en de Chicago Bulls 14 Brullende Leeuw Trip Toen opende ik mijn mond.

15 Ik ben uitgestort als water, In ieder geval, mijn beenderen Mijn hart is als was. Gew. Mijn kracht is verdroogd als klei 16? Mijn tong kleve aan mijn gehemelte. Hij heeft me. In het stof van de dood

17 honden aan mijn zijde, wild kader Hij doorboorde mijn handen en mijn voeten. 18 Ik kan al mijn beenderen tellen. ze lijken gelukkig 19 aandelen van kleding, De hardheid en kleding.

20 Heer, ah, niet ver van mij, Macht en snelle hulp. 21 mijn zwaard. Mijn leven is de kracht van deze honden. 22 Verlos mij uit de muil van de leeuw, Bescherming. Financiën wilde os Kunt u mij een antwoord.

23, werd de naam bekend gemaakt Loven mensen cirkel. 24 Louez- die de Heere vreest, Kinderen Jacob respect Wees voorzichtig met het volk van Israël.

25 heb geen hekel aan de armen Geen haat, vernedering lijken Maar hij hoorde hulpgeroep.

Ik zit in een klas van 26 mensen, Ik heb mijn eetlust verloren, ben ik bang. 27 vernedering Happy Meal. En degenen die proberen de Heer lof. Ze leven voor altijd! mei

28 ergens aan het einde van de wereld God, niet vergeet. Als u van plan bent Elk ras en volk. Het Koninkrijk van God 29 Hij regeerde het land.

30 is een land van overvloed, Ze zei dat ze zich voelt. geknield op Hij ging naar de hel. Degenen die hun leven niet kan beschermen.

31, en voor de volgende generatie En ik zei: "; Geboren 32 Strem Geschiedenis Tuin werken van God